​Anmälningsblankett

För att ert barn skall registreras i kön till Carlssons Skola skall ansökan göras med formuläret nedan.

Har ni inte erhållit de fyra sista siffrorna i personnumret så skriver ni ingenting efter födelsdatumet. (Obs, skriv rätt format 2015...2007...) Men kom ihåg att komplettera med dem när ni erhåller dem för fullgod registrering.
Har ditt barn inget svenskt personnummer eller samordningsnummer, skriv då endast födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD). Detta för att könummer skall kunna beräknas korrekt.

Vi tar ej emot anmälningar via mail eller telefon.

Ni får en bekräftelse direkt till er e-post när ni skickat er ansökan och kan då kontrollera att ni fyllt i rätt uppgifter.

Behöver ni korrigera era uppgifter, stöter på problem av något slag eller inte kan skicka iväg er ansökan, vänligen hör av er till: info@carlssonsskola.se.

Vi eftersöker inga felaktiga kontaktuppgifter! Glöm därför inte att mejla oss om dessa ändras.

Genom att fylla i ansökan godkänner du att den lagras och bearbetas digitalt. För godkänd köanmälan krävs att samtliga uppgifter för vårdnadshavare är ifyllda.

Personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen EU 2016/679. Kontakta info@carlssonsskola.se om ni har frågor angående vilka personuppgifter skolan sparar eller om ni önskar radering av personuppgifter.

Uppgifterna raderas automatiskt då den sökande eleven fyller 16 år eller på begäran.